Институт за медицинска истраживања је представио 4 пројекта на изложбеној поставци Владе Републике Србије „Закорачи у одрживу будућност“ која се одржала у оквиру 66. Међународног сајма технике и техничких достигнућа

Објављено 31-05-2024

Институт за медицинска истраживања је на изложбеној поставци Владе Републике Србије „Закорачи у одрживу будућност“ која се одржала у оквиру 66. Међународног сајма технике и техничких достигнућа, од 21. до 24. маја 2024. године представио четири пројекта: M2BoostHEM пројекат који финансира Фонд за науку Републике Србије и SAIGE, RIABONE међународни пројекат финансиран од стране Немачког Федералног Министарства Образовања и Истраживања, AmnioPrintCare финансиран од стране Фонда за науку Републике Србије и ,,Развој мукоадхезивних филмова са хомогенатом амнионске мембране за потенцијалну примену у регенерацији оралних рана“, билатерални пројекат међународне сарадње са Републиком Словенијом.

Част нам је да објавимо да је Институт за медицинска истраживања награђен за презентацију пројекта развоја нових дијететских суплемената хем гвожђа, M2BoostHEM, који координира др Ивана Дрвеница, а финансирају Фонд за науку Републике Србије и SAIGE.

 

Сличне вести

Обука за родитеље деце са сметњама у развоју

Др Сњежана Петровић истиче напредак у области нутриционе биохемије на састанку EpiLipidNET

This site is registered on wpml.org as a development site.