Обука за родитеље деце са сметњама у развоју

Објављено 21-06-2024

Институт за медицинска истраживања у складу са препознавањем важности рада на инклузији деце са сметњама у развоју успешно спроводи Еразмус+ пројекат

У просторијама Ректората Универзитета у Београду, од 21-23.06.2024. године, сарадници Института за медицинска истраживања Универзитета у Београду организују обуку за родитеље деце са сметњама у развоју.

Радионица је део Еразмус+ пројекта, Синергијска едукација родитеља деце са потешкоћама у развоју – SinergyEd, који се реализује у сарадњи са Македонском асоцијацијом за примењену психологију (координатор пројекта) и Хрватским католичким свеучилиштем.

Циљ обуке је да оснажи родитеље и старатеље и опреми их практичним знањем и вештинама за боље разумевање потреба деце, за суочавање са свакодневним изазовима, побољшање неге деце, социјалне инклузије, исхране и физичке активности деце, али и како да се боре са стресом. Захваљујући средствима ЕУ, ова тродневна радионица је бесплатна за све учеснике.

Сличне вести

Научни семинар: Механизми интеракције мезенхималних матичних ћелија и макрофага у регулацији стрес еритроцитопоезе

Институт за медицинска истраживања је представио 4 пројекта на изложбеној поставци Владе Републике Србије „Закорачи у одрживу будућност“ која се одржала у оквиру 66. Међународног сајма технике и техничких достигнућа

This site is registered on wpml.org as a development site.