Usluge

Naše usluge

Personalizovana ishrana

Cena: 42.000,00 RSD RSD

Jedna od usluga Instituta za medicinska istraživanja je personalizovana ishrana prilagođena individualnim potrebama. Ova usluga podrazumeva da se na osnovu detaljne analize genetskog profila, metabolizma, zdravstvenog stanja, navika i sklonosti korisnika izradi individualni plan ishrane koji će mu pomoći da unapredi zdravlje i kvalitet života.

Personalizovana ishrana se zasniva na principu da ne postoji jedinstvena dijeta koja odgovara svima, već da svaka osoba ima specifične nutritivne potrebe i odgovore na različite namirnice. Personalizovana ishrana ima za cilj da optimizuje unos makro i mikronutrijenata, da spreči ili ublaži simptome raznih bolesti, da poboljša imunitet, energiju, raspoloženje i kognitivne funkcije, kao i da doprinese održavanju optimalne telesne težine i smanjenju rizika od gojaznosti. i dijabetes.

U cilju pružanja personalizovanih usluga ishrane, Institut za medicinska istraživanja koristi najsavremenije metode i tehnologije za analizu genoma, metaboloma, mikrobioma i drugih biomarkera koji utiču na ishranu i zdravlje. Na osnovu ovih podataka, Institut izrađuje personalizovani plan ishrane koji je usklađen sa individualnim karakteristikama, ciljevima i potrebama korisnika. Plan ishrane sadrži preporuke o vrsti, količini, učestalosti i vremenu konzumiranja različitih namirnica, kao i o potencijalnim interakcijama između hrane i lekova. Plan ishrane sadrži i savete o pripremi i čuvanju hrane, kao i dodatke ishrani koji mogu biti korisni za korisnika. Plan ishrane je fleksibilan i može se prilagoditi promenama u zdravstvenom stanju, navikama i preferencijama korisnika.

Kontaktirajte nas i zakažite svoj termin za analizu i konsultacije.

Želite više informacija o ovoj usluzi?

Pišite nam na:

Pišite nam

Ili pozovite

+381 11 2685 788
This site is registered on wpml.org as a development site.