Услуге

Наше услуге

Персонализована исхрана

Цена: 42.000,00 RSD РСД

Једна од услуга Института за медицинска истраживања је персонализована исхрана прилагођена индивидуалним потребама. Ова услуга подразумева да се на основу детаљне анализе генетског профила, метаболизма, здравственог стања, навика и склоности корисника изради индивидуални план исхране који ће му помоћи да унапреди здравље и квалитет живота.

Персонализована исхрана се заснива на принципу да не постоји јединствена дијета која одговара свима, већ да свака особа има специфичне нутритивне потребе и одговоре на различите намирнице. Персонализована исхрана има за циљ да оптимизује унос макро и микронутријената, да спречи или ублажи симптоме разних болести, да побољша имунитет, енергију, расположење и когнитивне функције, као и да допринесе одржавању оптималне телесне тежине и смањењу ризика од гојазности. и дијабетес.

У циљу пружања персонализованих услуга исхране, Институт за медицинска истраживања користи најсавременије методе и технологије за анализу генома, метаболома, микробиома и других биомаркера који утичу на исхрану и здравље. На основу ових података, Институт израђује персонализовани план исхране који је усклађен са индивидуалним карактеристикама, циљевима и потребама корисника. План исхране садржи препоруке о врсти, количини, учесталости и времену конзумирања различитих намирница, као и о потенцијалним интеракцијама између хране и лекова. План исхране садржи и савете о припреми и чувању хране, као и додатке исхрани који могу бити корисни за корисника. План исхране је флексибилан и може се прилагодити променама у здравственом стању, навикама и преференцијама корисника.

Контактирајте нас и закажите свој термин за анализу и консултације.

Желите више информација о овој услузи?

Пишите нам на:

Пишите нам

Или позовите

+381 11 2685 788
This site is registered on wpml.org as a development site.