IMI na međunarodnoj konferenciji Biotech Future Forum

Objavljeno 02-11-2022

INSTITUT ZA MEDICINSKA ISTRAŽIVANJA učestovao je na međunarodnoj konferenciji „Budućnost biotehnologije“ Biotech Future Forum koji je održan 20-21. oktobra 2022. godine u Plati Srbija.

Predsednica Vlade Republike Srbije Ana Brnabić i predsednik Svetskog ekonomskog foruma Borge Brende otvorili su  prvu međunarodnu konferenciju „Budućnost biotehnologije“, u Beogradu  20.10.2022. godine u Palati Srbije.

INSTITUT ZA MEDICINSKA ISTRAŽIVANJA  je uzeo aktivno učešće u minglarijumu organizovanom tokom prvog dana konferencije, kroz razgovore sa predstavnicima industrije i Vlade. Takođe,  INSTITUT ZA MEDICINSKA ISTRAŽIVANJA  će biti deo novog Bio4 kampusa koji je zvanično predstavljen na ovom skupu od strane ministarke nauke dr Jelene Begović.

Konferenciju je  organizovala Blade Republike Srbije  u saradnji sa World Economic Forum i uz podršku Programa Ujedinjenih nacija za razvoj UNDP Serbia, kao i Centre for the Fourth Industrial Revolution / Centar za četvrtu industrijsku revoluciju – Srbija, NALED i Serbia Creates.

Slične vesti

Predavanje dr Jelene Milešević o novoj EU inicijativi Zero hidden hunger EU

Svečano obeležen Svetski dan imunologije u Srpskoj akademiji nauka i umetnosti

This site is registered on wpml.org as a development site.