ИМИ на међународној конференцији Biotech Future Forum

Објављено 02-11-2022

ИНСТИТУТ ЗА МЕДИЦИНСКА ИСТРАЖИВАЊА учестовао је на међународној конференцији „Будућност биотехнологије“ Biotech Future Forum који је одржан 20-21. октобра 2022. године у Плати Србија.

Председница Владе Републике Србије Ана Брнабић и председник Светског економског форума Борге Бренде отворили су  прву међународну конференцију „Будућност биотехнологије“, у Београду  20.10.2022. године у Палати Србије.

ИНСТИТУТ ЗА МЕДИЦИНСКА ИСТРАЖИВАЊА  је узео активно учешће у мингларијуму организованом током првог дана конференције, кроз разговоре са представницима индустрије и Владе. Такође,  ИНСТИТУТ ЗА МЕДИЦИНСКА ИСТРАЖИВАЊА  ће бити део новог Био4 кампуса који је званично представљен на овом скупу од стране министарке науке др Јелене Беговић.

Конференцију је  организовала Бладе Републике Србије  у сарадњи са World Economic Forum и уз подршку Програма Уједињених нација за развој UNDP Serbia, као и Centre for the Fourth Industrial Revolution / Centar za četvrtu industrijsku revoluciju – Srbija, NALED и Serbia Creates.

Сличне вести

Свечано обележен Светски дан имунологије у Српској академији наука и уметности

Институт за медицинска истраживања са поносом истиче учешће Др Милице Којадиновић на престижној конференцији

This site is registered on wpml.org as a development site.